روش های نگارش مقاله isi
مقاله isi دارای قسمت های خلاصه نویسی، مقدمه، ادبیات مقاله isi، روششناسی و نتایج مقاله isi می باشد. نحوه مطالعه کردن مقاله isi میان اشخاص متعدد متفاوت می باشد اما اکثر اشخاص مطالعه مقاله را از بخش هایی آغاز می کنند که راحت تر بتوانند مطالب مورد احتیاج خود را پیدا کند. قسمت گفت و گو قسمتی می باشد که اکثر خوانندگان بعد از مطالعه کردن عنوان و خلاصه نویسی به سراغ آن خواهند رفت.
به عقیده نویسندگان مقاله isi بحث و گفت و گو دشوار ترین قسمت این مقاله محسوب می شود و اکثر اوقات داوران مقاله isi به دلیل نگارش ضعیف این قسمت را رد می کنند.
اگر چه نمی توان یک قالب کلی برای نگارش مقاله isi فراهم کرد اما سعی بر این است که در این نوشته مطالبی که بتواند به راحت شدن نگارش کمک کند ارائه شود. رمز موفقیت در این قسمت به کار بردن مطالب قانع کننده و قابل باور می باشد. میتوان از طریق بیان صادقانه به نقاط ضعف در کار دانشجو پی برد و یک نقد منصفانه انجام داد. اقدام دیگری که در این رابطه باید در نظر داشته باشید شرح نتایج بدون تکرار می باشد. موسسه ترسیم دانش قصد دارد با استفاده از این مقاله دانشجویان را با نحوه انجام مقاله isi آشنا کنند.
ساختار بحث و گفت و گو در مقاله isi باید به چه شکل باشد؟
برای بحث و گفتوگو در مقاله isi باید در آغاز کار به پرسشهای زیر پاسخ دهید. این لیست می تواند برای دانشجو نقطه آغاز ایده آلی برای نگارش مقاله isi باشد. البته باید جواب پرسش ها به ترتیب زیر باشد:
۱. آیا اطلاعات کسب شده از اهداف پژوهش در آغاز مقاله isi را می توان پشتیبانی کرد؟
۲. به چه صورت نتایج به دست آمده دانشجو با نتایج دیگران قابل مقایسه می باشد؟ علاوه بر این به چه مقدار با اطلاعات قبلی سازگار می باشد؟
۳. توضیح دانشجو از اطلاعات کسب شده چیست؟
۴. چه توضیحات دیگری را می توان از اطلاعات به دست آمده بازگو کرد؟
۵. نقاط ضعف در مطالعات صورت گرفته چیست؟ چه عوامل دیگری می تواند در اطلاعات دانشجو موثر باشد؟ آیا گزارشهای تهیه شده میتواند به معتبر بودن یافته ها منجر شود؟
۶. آیا شرحی از اطلاعات را می توان تهیه کرد که خطای آن را در آزمایشات نشان دهد؟
۷. آیا شرح تهیه شده به فهم و درک جدیدی از مسئله منجر می شود؟ آیا این شرح می تواند کمبود یا پیشرفت فعالیت های دیگران را بازگو کند؟
۸. اطلاعات دانشجو دارای چه اعتبار خارجی می باشد؟ به چه صورت اطلاعات دانشجو می تواند با سایر حوزه های دیگر ربط داده شود؟
۹. اطلاعات دانشجو امکان دارد در چه عواملی دلالت کند و چه کاربردهایی دارد؟
۱۰. چه پژوهش های دیگری در رابطه با شرح مسائلی که بر اثر اطلاعات دانشجو ایجاد شده است الزامی می باشد؟ دانشجو پژوهشها را انجام میدهد یا مقاله isi خود را به عنوان یک مسئله باز رها میکند؟
اگر در مقاله isi قسمتی به عنوان نتیجه گیری موجود می باشد بهتر می باشد جواب پرسش های ۸ الی ۱۰ در این قسمت قرار داده شود.
مقاله isi را به چه می توانید شکل آغاز کنید و به چه صورت آن را به پایان برسانید؟
در مقالهisi 4 موارد برای آغاز آن وجود دارد که شامل موارد زیر می شود:
۱. اهداف پژوهش برای خواننده در یک جمله کوتاه
۲. رجوع به پرسشها، فرضیات یا پیش بینی های ارائه شده در قسمت مقدمه
۳. رجوع به مقالهای که در قسمت مرور ادبیات موجود می باشد.
۴. باز گو کردن پر اهمیت ترین نکات نتایج کسب شده از مقاله آی اس آی به شکل خلاصه
میتوان قسمت بحث و گفت و گو را در مقاله آی اس آی با هر نوع ترکیبی آغاز کرد. بعد از این مرحله دانشجویان باید به شکل کوتاه بازگو کنند که چه چیزی از اطلاعات کسب شده می توان نتیجه گرفت. این جملات می تواند نقطه آغازی برای شرح دانشجو از اطلاعات کسب شده و مقایسه کردن آنها با اطلاعات قبلی باشد.
در حالی که در مقاله آی اس آی دانشجو قسمت مجزا به عنوان نتیجهگیری دارا می باشد. قسمت بحث و گفت و گو می تواند با یکی از ترکیب های زیر به اتمام برسد:
۱. دانشجو نحوه گسترش کار خود را در رابطه با سایر حوزههای دیگر برای خواننده بازگو کند. البته برای انجام این کار باید شواهد کافی در اختیار خواننده قرار گیرد به طور مثال اگر آزمایش تکرار شود آیا نتیجه مشابهی کسب خواهید کرد؟
۲. شیوه هایی که می توان از طریق آن فرضیات (مثل مدل ها و ابزارهای بهره گیری شده) را بازگو کنید.
۳. دلیل نادیده گرفتن بعضی از زمینه ها در پژوهش خود را بازگو کنید.
۴. عواملی که توانایی انجام آن را نداشته اید را مطرح کنید.
۵. برای بار دیگر علت انتخاب موضوع پژوهش خود را برای قانع کردن خواننده در رابطه با اعتبار مطالب خود در این قسمت بازگو کنید.
هنگامی که مقاله آی اس آی دانشجو قسمت مجزا تحت عنوان نتیجهگیری ندارد می توانید با بازگو کردن نکات کلیدی که ارزش کارشما را برای خواننده مرور میکند قسمت گفت و گو را به اتمام برسانید.
علت مقایسه کار دانشجو با سایر کارهای دیگر
کار اطرافیان امکان دارد اطلاعاتی را در اختیار دانشجو قرار دهد که بتواند تفسیر اطلاعات خود را راحت تر انجام دهند. امکان دارد بتوانید از طریق اطلاعات دیگران و با بهره گیری از اطلاعاتی که کسب کردهاید شرح متفاوتی را برای خواننده ارائه دهید. در هر صورت دانشجو باید در مقاله آی اس آی در رابطه با علت های شباهت یا تفاوت اطلاعات خود با دیگران گفت و گو کند. به عنوان ساختار مقاله آی اس آی می توان به شکل زیر عمل کرد:
– آغاز کار جمله کلی در رابطه با اطلاعات کسب شده در مقاله آی اس آی مطرح کنید.
– یافته های دیگران را به شکل مستقیم که با کار شما رابطه مستقیم دارد را مطرح کنید.
– پیوندی میان کار خودتان و کارهای ارائه شده به وجود آورید.
– به شکل واضح تفاوت کار خودتان را با کار تهیه شده برای اطرافیان بازگو کنید.
– در انتهای کار بازگو کنید که با در نظر داشتن کار اطرافیان چه نتیجه ای می توان از کار شما گرفت؟
از چه روش نگارشی برای مقاله آی اس آی می توانید بهره گیری کنید؟
پیش از نوشتن مقاله آی اس آی، سعی کنید راهنمای ژورنال ها را مشاهده کنید و ببینید در رابطه با نحوه نگارش مقاله آی اس آی چه چیزهایی ذکر شده است. در قسمت بحث و گفت و گو معمولاً دانشجویان به مقایسه کار خود با کارهای دیگران می پردازند. باید به این نکته توجه داشت که تنها شما از اطرافیان میدانند که شما چه فعالیتهایی را انجام دادهاید اما خواننده در مقاله آی اس آی امکان دارد که این اطلاعات را نداشته باشد. پس دانشجویان باید میان کار خود و دیگران تمایز به وجود آورند تا خواننده بداند که باید دقیقا چه کاری را انجام دهد.
به کارگیری جملات مجهول در مقاله آی اس آی فاعل را معین نمیکند و در نتیجه خواننده متوجه نمیشود که کار صورت گرفته، کار شما می باشد یا فرد دیگری. پس برای پیشگیری از این گونه ابهامات تا جایی که امکان دارد در مقاله آی اس آی از جملات معلوم بهره گیری کنید.
برای نگارش مقاله آی اس آی از چه عبارت هایی می توان بهره گیری کرد؟
برای نگارش مقاله آی اس آی از عبارت های مفید و مختصر در قسمت بحث و گفت و گو بهره گیری کرد.