برای جلوگیری از سرقت مقاله های علمی چه کنیم؟
سرقت مقاله علمي يكي از عوامل تباه شدن ايده هاست.
شاید بتوان به صورت حتم بیان نمود امروزه یکی از دغدغه های اصلی نویسندگان مقالات رفع سرقت کردن و یا جلوگیری از به سرقت بردن مقالات علمی شان می باشد.
متخصصان موسسه ترسیم دانش دراین متن به یکی از راه های موثر در جلوگیری از سرقت مقالات علمی اشاره می نمایند .
یکی از راه های موثر برای رفع سرقت مقالات علمی پارافریز می باشد. با پارافریز مقالات علمی در متن های نوشته شده نوعی تغییر ساختار ایجاد می کنیم. اما نقطه کلیدی در این نوع روش برای رفع سرقت مقالات علمی, تغییر ساختار متون با حفظ مفهوم جملات می باشد.


سرقت مقالات علمي
روش پارافریز کردن یک روش با کاربرد چندگانه می باشد که علاوه بر استفاده برای جلوگیری از سرقت مقالات علمی در متن ها و مقالات ترجمه شده به زبان انگلیسی نیز کاربرد دارد
متخصصان موسسه ترسیم دانش از طریق فرایند یادگیری فرآیند پارافریز را برای شما کاربران عزیز آسان می نماید
روش اول
در روش اول برای پارافریز کردن جهت جلوگیری از سرقت مقالات علمی کلمات مترادف و هم معنی را جایگزین لغات دیگر مینماییم. این روش را بیشتر زبان آموزان استفاده می کنند. روش اول ذکر شده برای جلوگیری از سرقت مقالات علمی روش کاربردی اما کمی مشکل است.
سختیه این روش به خاطر معادل یابی کلمات نمی باشد. زیرا همان طور که می دانید برای کلمات فارسی و انگلیسی مترادف های گوناگونی موجود می باشد , اما مشکل از اینجا شروع می شود که این مترادف ها همیشه همان معنی را نمیدهد و اینگونه با انتخاب کلمه نامناسب و جایگزین آن در مقالات معنی و مفاهیم جملات استفاده شده در مقالات علمی به طور کلی متفاوت خواهد شد.
***جهت انجام پايان نامه خود فقط كافي است فرم زير را تكميل نمايد تا كارشناسان موسسه در كمترين زمان با شما ارتباط بگيرند***
**يا از طريق ناحيه كاربري در سربرگ وب سايت ثبت نام كنيد و ثبت سفارش كنيد**
زیرا مطالب علمی و مقالات علمی می بایست به طور صریح و دقیق از پارامترهای تعریفی اختصاص یافته به خود استفاده ببرد.
روش دوم
در این روش که برای جلوگیری از سرقت مقالات علمی یاد شده است.
می بایست ترتیب قرارگیری لغات جمله را تغییر دهیم روش یاد شده از لحاظ فنی آسان تر از روش اول می باشد , زیرا تغییر ترتیب لغات در روش پارافریز آسان تر از معادل یابی و پیدا کردن مترادف کلمات به درستی می باشد .
همچنین از مزایای روش دوم میتوان احتمال خطای کمتر در آن را ذکر کرد, با این وجود این روش نیز سختیهای کار خود را دارد به طور مثال زمانی که ما ترتیب لغات را تغییر میدهیم ممکن است ساختار برخی لغات را به ناچار مجبور باشیم تغییر بدهیم یا اینکه برای حفظ ساختار دستوری جمله مجبور باشیم لغات تازه این را به مقالات علمی اضافه کنیم
روش سوم
روش سوم نیز روشی کاربردی برای رفع سرقت مقالات علمی می باشد.
در این روش باید گرامر جمله تغییر یابد. تغییر گرامر جمله ها به نظرم کاری سخت تر از روش های یاد شده می آید, اما در واقع تغییر گرامر ساده تر از تغییر لغات است
درصد خطا و اشتباه در روش مذکور پایینتر است زیرا اگر شما از طریق تغییر گرامر جمله ها را نیز تغییر دهید. در این کار اشتباهی هم صورت گیرد باز جمله شما قابل فهم و صحیح است اما اگر در روش ذکر شده در روش اول برای تغییر جملات از لغات اشتباه استفاده کنید متن شما قابل فهم نمی باشد.
هشت خطای رایج دانشجو در نگارش طرح تحقیق


سرقت مقالات علمي
متخصصان حرفه ای سامانه ترسیم دانش پس از بررسی و مطالعه بر نگارش طرح تحقیق دانشجویان به این ۸ آیتم اساسی که اکثر دانشجویان در نگارش طرح تحقیق شان در آن کمبود و ضعف هایی را داشتند دست یافتند که بدان اشاره نمودند.
۱. اکثر دانشجویان در نگارش طرح تحقیق در عرضه کردن بستر مناسب برای تنظیم مسئله پژوهش و تمرکز بر آن دچار مشکل بودند.
۲. آنها در پیدا کردن شرایط محدود کننده پژوهش در نگارش طرح تحقیق دچار ضعف بودند.
3.داشتن اشکال در ذکر منابع راهنما
۴ . دانشجویان در ارائه صحیح نحوه مشارکت نظری و تجربی دیگر و پژوهشگران دچار ضعف و اشکال بودند.
۵. دانشجویان دارای زبان استدلالی بسیار ضعیفی برای متقاعد کردن طرح پژوهشی خود داشتند.
۶. از مهم ترین اشتباهات اساسی و رایج دانشجویان در نگارش طرح تحقیق اختصاص دادن زمان زیاد به موضوعات کم اهمیت و اختصاص دادن زمان کوتاه به موضوعات مهم بود.
۷ . از دیگر اشتباهات رایج در نگارش طرح تحقیق خطاهای متعدد در ارجاعات نادرست بود.
۸. حتی اگر دانشجوی تمامی استاندارد های لازم برای نگارش طرح تحقیق را به خوبی اجرا کند, اما در موضوعات مربوطه جهت گیری خاصی در محتوا و موضوعات طرح تحقیق خود نداشته باشد به طور کلی نگارش طرح تحقیق خود را زیر سوال میبرد.