روش های نگارش مقدمه جهت انجام مقاله isi
مقاله isi اطلاعات مورد احتیاج خواننده را فراهم می کند. این اطلاعات نشان گر این است که پژوهش انجام شده چه پیشرفتی را در این رابطه ایجاد کرده است. در مقدمه جهت انجام مقاله isi باید لوازم و ابزارهای ضروری برای درک بهتر مفاهیم و آزمایش خود را در اختیار خواننده قرار دهید. در این بخش باید برای خواننده معین کنید که چه مراحلی را طی کرده اید و به چه صورت برای برطرف کردن مسئله تحقیق سال به برنامهریزی کردن پرداخته اید. موسسه ترسیم دانش قصد دارد تا دانشجویان را با نحوه انجام مقاله isi آشنا کند.
ساختار مقدمه جهت انجام مقاله isi باید به چه شکل باشد؟
در ساختار مقدمه جهت انجام مقاله isi باید به شرح زیر به پرسش ها جواب داده شود:
– مسئله پژوهش برای انجام مقاله isi چیست؟
– آیا برای مسئله طراحیشده راهکاری موجود می باشد؟
– ایده آل ترین راهکار ارائه شده چه می باشد؟
– آیا نتیجه مدنظر جهت انجام مقاله isi کسب شده است؟
نحوه آغاز مقدمه برای انجام مقاله isi
برای آغاز مقدمه جهت انجام مقاله isi چهار بخش زیر توصیه می شود که می توان مقدمه را با یک یا بیشتر از آن آغاز کرد:
۱. شرح موضوع همراه با پیش زمینه
۲. باز گو کردن آخرین شرایط موضوع پژوهش جهت انجام مقاله isi و مسئله ای که باید برطرف شود.
۳. هدف پژوهشگر از انجام پژوهش
۴. به کار بردن مقدمه ادبیات موضوع جهت انجام مقاله isi


مقاله isi
تفاوت میان مقدمه با خلاصه نویسی برای انجام مقاله isi
اگرچه مطلب های خلاصه و مقدمه برای انجام مقاله isi دارای شباهتهای فراوانی هستند اما تکرار جملات در خلاصه و مقدمه کار صحیحی نمی باشد. مقدمه معمولاً با ذکر موضوع مقاله isi به شکل بخصوص و هدف نویسنده آغاز میشود. اما در خلاصه برای انجام مقاله isi با موضوع کلی تر که همان موضوع مقاله می باشد آغاز می شود. در نگارش خلاصه جهت انجام به مقاله isi کمترین تعداد کلمات استفاده میشود. اما در مقدمه ۵۰% از کلمات جهت بیان مطالبی می باشد که خواننده را با پژوهش های صورت گرفته در زمینه کلی طرح شده در آغاز مقدمه آشنا کند.
در انتهای کار برای بررسی مقدمه نوشته شده می توانید پرسشهای زیر را از خود سوال کنید:
– آیا مسئله پژوهش به شکل واضح و گویا بیان شده است؟
– آیا مقدمه میتواند برای درک و فهم بهتر مقاله به عنوان یک راهنما باشد؟
– آیا در قسمت مقدمه مطلب های مورد احتیاج خواننده را برای درک بهتر استفاده کرده ام؟
– آیا به قدر کافی خلاصهنویسی کردهام یا تمامی مطالب را با جزئیات کامل بیان کردهام؟
– آیا حالات افعال در مطالب را به شکل صحیح به کار بردهام؟
نحوه انجام مقاله مروری
از طریق انجام مقاله مروری می توان پژوهشهای صورت گرفته در یک موضوع پژوهشی را برای فهم بهتر اشخاص و همینطور به گردآوری یک موضوع پژوهشی به شکل چکیده سازماندهی کرد.
در حقیقت با انجام مقاله مروری در یک موضوع علمی می توان تاریخچه آن را بررسی کرد و به ارزیابی بیشتر مقالاتی که در آن حوزه صورت گرفته است پرداخت. به طور مثال می خواهید مشاهده کنید که در یک زمینه علمی در طی ۱۰ الی ۱۵ سال چه اتفاقاتی رخ داده و به یک شناخت کلی در رابطه با زمینه مورد نظر خود دست پیدا کنید. پس انجام مقاله مروری میتواند اطلاعات پراهمیتی را برای محقق و خواننده ارائه دهد. انجام مقاله مروری دانش و علم ضروری در رابطه با آن موضوع را به عنوان یک فرضیه در نظر میگیرد ولی به آن نمیپردازد. اما به دسته بندی پژوهش های صورت گرفته در رابطه با آن موضوع، بررسی و ارزیابی و همچنین مقایسه راه حل ها و شیوه های موجود می پردازد. انجام مقاله مروری روایی معینی دارند معمولاً انتقادی هستند و باید شرح های نظری و نوظهوری را فراهم کند. اگرچه اکثر اطلاعات گردآوری شده جهت انجام مقاله مروری قبلاً به چاپ رسیده است ولی چاپ جدید مشکلی ایجاد نمی کند به دلیل اینکه ماهیت مقاله مروری یک اثر معمولاً پذیرفته شده می باشد.


مقاله isi
نکات پر اهمیت برای نوشتن انجام مقاله مروری
برای نوشتن انجام مقاله مروری احتیاجی نمی باشد که به کلیه جزئیات پرداخته شود ولی باید به جزئیات تمام فعالیت هایی که انجام داده اید به یک میزان بپردازید. در نوشتن انجام مقاله مروری باید اطمینان داشته باشید که تمامی فعالیتهای صورت گرفته را پوشش میدهید و دقت کنید که ساختار این مقاله به شکل صحیح نوشته می شود.
دانشجویان باید در هر موضوع پژوهشی خود جهت انجام مقاله مروری حداقل ۵ الی ۸ مقاله را به صورت خلاصه در بیاورند و عقاید خود را در رابطه با شیوه بهره گیری شده در هر مقاله و مقایسه آنها با سایر شیوه های دیگر بپردازند. همچنین باید جهت انجام مقاله مروری یک ارزیابی کلی در رابطه با فعالیتهای صورت گرفته پیشین از چندین نقطه نظر ارائه دهند. علاوه بر این برای انجام مقاله مروری به پیش بینی خود در رابطه با فعالیتهای آینده بپردازید. به این نکته توجه داشته باشید که برای انجام مقاله مروری موضوع و حرف تازه ای برای بیان کردن داشته باشید.
جهت انجام مقاله مروری باکیفیت باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
– هر مطلبی را که جهت انجام مقاله مروری می نویسید باید به قلم خودتان باشد.
– هرگونه مطالبی حتی اگر در سایر مقالات دیگر باشد باید حتما منبع آن را بیان کنید. نقش پر اهمیت مقاله مروری راهنمایی به نوشتارهای علمی می باشد به همین خاطر دقیق بودن استنادهای فراهم شده یک امر ضروری در مقاله مروری می باشد.
– برای مطلع شدن به فرایند اینگونه تحقیق به جز مطالعه باید به تجربه عملی هم پرداخته شود.
انواع و اقسام مقاله مروری
مقاله مروری دارای انواع و اقسام متعددی میباشد که میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
۱. مرور روایتی
۲. مرور نظام مند
۳. فراتحلیل
چگونگی انتخاب مقالات مروری یافته شده
برای انتخاب مقالات مروری یافته شده باید به شرح زیر عمل کنید:
– سعی کنید که مقالات مروری در رابطه با موضوع مرتبط پیدا کنید.
– مقالاتی را مورد انتخاب قرار دهید که بتوانید راحت تر آن را درک کنید. مقالات ژورنال های معتبر دارای درک و فهم راحتتری هستند.
– با مطالعه کردن هر مقاله میتوانید تعداد فراوانی از مقالات مرتبط با موضوع خود پیدا کنید. اینگونه مقالات می توانند به دانشجو برای انجام مقاله مروری کمک فراوانی کنند.
– در آغاز کار تلاش کنید به مقالات ژورنال های معتبر isi بپردازید و بعد از آن می توانید مقالات کنفرانسی را مورد مطالعه قرار دهید.
– جهت انجام مقالات مروری تکنولوژی هایی که در تحقیق و پژوهش به شما کمک کرده اند را معین کنید.
– رابطه میان مقالات متعدد را شناسایی کنید. به دلیل این که این مسئله باعث می شود دانشجویان بتوانند برای طبقه بندی مقاله راحت تر عمل کنند.
ساختار مقاله مروری
ساختار مقاله مروری با اجزای مقاله تجربی دارای شباهت و تفاوت های میباشند که اصلی ترین تفاوت در آنها بدنه اصلی مقاله می باشد. بدنه اصلی مقاله تجربی شامل: مقدمه، نتایج، بحث و گفت و گو می باشد در صورتی که بدنه اصلی در مقاله مروری شامل: مقدمه، ترکیب نتایج و نتیجه گیری می باشد.
نوشتن نتیجه گیری در مقاله مروری
جهت نوشتن نتیجه گیری در مقاله مروری باید به نکات زیر اهمیت دهید:
– ارائه دادن چکیده ای از نتیجه گیری مقاله مروری
– در این قسمت بر اساس طبقه بندی های انجام شده باید نقاط قوت و ضعف فعالیت های صورت گرفته و همچنین چالش های پیش رو را فراهم کنید.