بخش نتایج مقاله isi را چگونه بنویسیم؟
این قسمت جزوه قسمت ساده بحث مقاله isi می باشد که نتایج حاصل از آزمایش ها را نشان می دهد. هدف در این قسمت گزارش بحث مقاله isi می باشد. معمولاً دو عوامل اصلی در بیان قسمت نتیجه مقاله isi موجود می باشد. در آغاز کار دانشجویان باید نوعی شرح کلی از آزمایشگاه و در حقیقت تصویر بزرگی از بحث مقاله isi البته بدون تکرار جزئیات آزمایشها در قسمت مواد و شیوه ها فراهم کند.
دومین قدم این می باشد که باید اطلاعات را در بحث مقاله isi ارائه دهند. در نتیجه مقاله isi باید جملات به زمان گذشته برگردد. البته این فعالیت به راحتی امکان پذیر نمی باشد. اطلاعات به چه صورت باید ارائه شود؟ منتقل کردن اطلاعات از یادداشت های آزمایشگاهی به قسمت نتیجه مقاله isi باید به شکل صحیح و بادقت کامل صورت گیرد.
پر اهمیت ترین مسئله در بحث مقاله isi این می باشد که دانشجو باید اطلاعات فراوانی از داده های تکراری فراهم کند. این مسئله که دانشجو بتواند همان آزمایش را بدون وجود تفاوت صد بار تکرار کند امکان دارد برای یک پروفسور و اساتید مربوط به رشته تخصصی دانشجو جذابیت داشته باشد ولی سردبیران و همینطور خوانندگان اکثرا موضوعات خلاصه شده و واضح را ترجیح می دهند.
الزامی نمی باشد که کلیه اطلاعات کسب شده در قسمت نتیجه مقاله isi ارائه شود این قسمت باید تنها دارای داده های مربوط به عنوان باشد. برای ارائه نتیجه آزمون های آماری باید به این نکته پر اهمیت توجه داشت که چه فرضیاتی مورد تایید قرار گرفته و کدام یک از آنها رد شده است.
چگونگی نوشتن مقالات علمی( result )،( یافته های تحقیق)، و نگارش بحث و نتیجه گیری
برای نوشتن مقالات علمی، نگارش مقاله isi ، بحث و نتیجه گیری آن باید به شکل زیر عمل کنید:
۱. در ابتدا دادههای مقدماتی در رابطه با شیوه های آماری بهره گیری شده بازگو شود و بعد از آن به سراغ گزارش نتیجه مقاله isi بروید.
۲. دانشجویان نباید قسمت نتیجه مقاله isi را با شرح شیوه هایی که به شکل ناخواسته از قسمت مواد و شیوه ها از قلم انداخته شده است آغاز کنند.
۳. در رابطه با هر کدام از آزمون های آماری استفاده شده باید داده های ضروری را فراهم کنید که شامل مقدار آزمون و درجه آزادی، اهمیت آماری و جهت اثر، اما به کار بردن فرمول های محاسباتی یا اطلاعات خام الزامی در نتیجه مقاله isi الزامی نمی باشد.
۴. اگر از شیوه های دشوار برای بررسی و ارزیابی اطلاعات بهره گیری می کنید باید در نخستین پاراگراف شرح مختصری در رابطه با نکات تئوری این شیوه بیان کنید و همچنین شرح دهید که چه شیوه های آماری را بهره گیری کرده اید و دلیل بهره گیری خود را از آن بازگو کنید.
۵. اگر از شیوههای آماری استفاده کردهاید که در دسترس نمی باشد باید برای خوانندگان شرح دهید که از کدام منبع میتوان آن را کسب کرد و به چه صورت میتوانند اطلاعات آن را به دست آورند.
۶. در عوض به کار بردن تعداد فراوانی از اعداد و رقم می توانید میانگین آن را برای نتیجه مقاله isi بازگو کنید.
۷. در نگارش نتیجه مقاله isi باید جملات کوتاه به کار ببرید و از جملات تکراری خودداری کنید. در قسمت نتیجه مقاله isi مجموعه ای از مطلب ها، جدول و نمودار، تصاویر و غیره می باشد.
۸. مطالب جدول ها و زیرنویس نمودارها در بحث مقاله isi باید به صورتی باشد که خواننده گمراه نشود و قابل دسترس باشد. از جملاتی مانند: « نتیجه مقاله isi از آزمایش A در جدول شماره 1 می باشد» بپرهیزید و به جای آن به این شکل بنویسید« شیوه درمانی بهره گیری شده در آزمایشA نتیجه ۵ درصد بیشتر از گروه مدیریت می باشد (جدول شماره ۱)»
۹. قسمت نتیجه مقاله isi را به ترتیب لیست فرضیه ها منظم کنید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد نتیجه مقاله isi به شکل واضح و گویا باشد و از تکرار دادههای متن و جدول ها خودداری کنید.
۱۰. فواید جدول ها در بحث مقاله isi این می باشد که می تواند نتایج را به شکل درست و در فضای کم به شکل خلاصه فراهم کند به شکلی که به راحتی با نتیجه آماری بتوان آنرا مطابقت داد. ارائه جدول و تصاویر در نتیجه مقاله isi برای کمک به خواننده جهت درک بیشتر می باشد.
۱۱. اگر برای بیان نتیجه مقاله isi بتوان متن جملات آن را به خوبی شرح داد احتیاجی به ارائه جدول و تصاویر نمی باشد.
۱۲. بهتر میباشد که هنگام ارسال بحث مقاله isi برای منتشر کردن آن در مجلات نمودار و جدول را در متن ها استفاده نکنید. بلکه میتوانید به جای آن در مطالب معین کنید و در صفحات جدا با درج شماره آن را قرار دهید.
۱۳. سعی کنید در بحث مقاله isi نشان دهید که اطلاعات موجود فرضیات زیربنایی استفاده از آزمون مدنظر را دارد به طور مثال می توان به شرط همگنی واریانس ها اشاره داشت. اگر در بحث مقاله isi هر نوع تغییر و تحولی را در اطلاعات انجام داده اید باید آن را گزارش کنید.
۱۴. در قسمت نتیجه مقاله isi در رابطه با اینکه به چه علت فرضیات تایید یا رد شده است نباید کوشش و سعی انجام شود. در این قسمت جای هیچ گونه گفت و گو در رابطه با بحث مقاله isi نمی باشد.
۱۵. اطلاعات کسب شده از کاربرد شیوههای آمار استنباطی و توصیفی در تحقیق نتیجه مقاله isi با مقدار p نوشته شود.
روش نگارش قسمت روش شناسی مقاله isi
در اکثر ژورنال ها روش شناسی مقاله isi پس از قسمت مرور ادبیات ارائه میشود. اما در بعضی از مجلات پس از قسمت نتیجه مقاله isi ارائه می شود. مطالب روش شناسی مقاله isi شامل موارد زیر می شود:
– ساختار قسمت روش شناسی مقاله isi و روش های استفاده از آن باید به چه شکل باشد؟
– قسمت روش شناسی مقاله isi را باید به چه شکل شروع کرد؟
– از چه افعالی در بحث مقاله isi بهره گیری می شود؟
– چه تعدادی از عمل را میتوان در بحث مقاله isi در یک جمله بازگو کرد؟
– به چه صورت باید تعداد کلمات را کاهش داد؟
– هدف یک عمل در روشناسی مقاله isi باید به چه صورت بیان شود؟
ساختار های قسمت روش شناسی مقاله isi و روش های آن
پرسش هایی که در قسمت روش شناسی مقاله isi باید به آنها جواب داده شود به زمینه پژوهش دانشجو بستگی دارد که در این قسمت باید به پرسش های زیر جواب داده شود:
– چه فرضیاتی در رابطه با آزمون روششناسی مقاله isi صورت گرفته است؟
– مطالعات در چه محلی انجام شده و این مرحله دارای چه خصوصیاتی می باشد؟
– طراحی آزمایشات در روش شناسی مقاله isi به چه شکل بوده است و چه فرضیاتی در آن به کار گرفته شده است؟
– چه متغیرهایی در روش شناسی مقاله isi اندازه گیری شده و با چه هدفی صورت گرفته است؟
– تجهیزات و ابزار هایی در روش شناسی مقاله isi استفاده شده و این ابزار ها از کجا آمده است؟
– چه پروتکل هایی جهت گردآوری اطلاعات در روش شناسی مقاله isi صورت گرفته است؟
– بررسی و ارزیابی اطلاعات در روانشناسی مقاله isi به چه شکل صورت گرفته است؟
– به چه صورت شیوه های ارائه شده با سایر شیوه های دیگر مقایسه می شود و چه پیشرفتی در این رابطه ایجاد می کند؟