آموزش جامع انجام مقاله حسابداری دكترا

 جهت کسب کردن مدرک دکترا در رشته حسابداری مانند سایر رشته های دیگر انجام مقاله حسابداری الزامی می باشد. رشته ی حسابداری در مقطع دکترا دارای دو گرایش حسابداری و حسابرسی می باشد که دانشجویان در مقطع دکترا در هر کدام از گرایش ها که به تحصیل مشغول باشند باید به انتخاب موضوع جهت انجام مقاله حسابداری دکترا بپردازند.

    ***پژوهشگر گرامي با تكميل فرم زير با متخصصين و حرفه اي ها در رشته خود ارتباط بگيريد***


    ***كار خود را به متخصصان و حرفه‌اي ها واگذار كنيد***
    ***** پژوهشگر گرامي جهت مشاوره رايگان فرم زير را تكميل نمائيد در كمترين زمان با شما تماس گرفته مي شود! *****


    جهت انجام مقاله حسابداری در مقطع دکترا پنج شیوه پژوهش موجود می باشد که دانشجویان طبق موضوع خود  آنها را مورد انتخاب قرار می دهند.  شیوه های پژوهش شامل پنج شیوه تاریخی، توصیفی، همبستگی، پس رویدادی و تجربی می باشد که دانشجویان برای انجام مقاله حسابداری در ایران از شیوه تجربی کمتر بهره گیری می کنند.

     برای دانشجویان در مقطع دکترا جهت انجام مقاله حسابداری معمولاً نرم افزارهای موجود می باشد که از آنها بهره گیری می کنند. این نرم افزارها شامل: Lisral ، Eviews ، Spss  می باشد. البته بیشتر دانشجویان نرم افزار Eviews را مورد استفاده قرار می دهند.

    رساله حسابداري

    رساله حسابداري

    منابع پر اهمیت جهت انجام مقاله حسابداری

     منابعی که دانشجویان جهت انجام مقاله حسابداری از آنها بهره گیری می‌کنند بیشتر مقالات فارسی و انگلیسی می باشد که در سه سال اخیر به چاپ رسیده اند و مطالب آن ها جدید و مفید می باشد.  البته باید به این نکته توجه داشت که جهت انجام مقاله حسابداری در مقطع دکترا باید از یک فرهنگ لغت حسابداری برای شرح مطالب استفاده کنید و معنی مفاهیم را برای سایر اشخاص شرح دهید.

     تدوین و نگارش پایان نامه برای دانشجویانی که تمایل به انجام مقاله حسابداری دارند به این صورت می باشد که پایان نامه رشته حسابداری مانند سایر رشته‌های دیگر دارای ۵ فصل می باشد که مطالب هر کدام از فصل ها تکمیل کننده مطالب فصل های قبلی می باشد.  در فصل اول جهت انجام مقاله حسابداری باید به مقدمه چینی در رابطه با موضوع پرداخت. معمولاً مطالبی که در فصل اول استفاده می شود ۹۰ درصد موضوع مقاله را شرح می‌دهد.

     دانشجویان در مقطع دکترا جهت انجام مقاله حسابداری برای پژوهش های خود بیشتر از شرکت‌هایی که در بورس اوراق بهادار می باشند بهره گیری می کنند تا بتوانند به نتایج درست و دقیق برسند. علاوه بر این بتوانند راهکارهای عملی و قابل اجرا را  ارائه دهند.

     دانشجویان نتایج و پیشنهادات خود را جهت انجام مقاله حسابداری در سایت های معتبر و ملی به ثبت می رسانند تا بتوانند تاثیر مناسبی در نظام اقتصادی داشته باشند.

    در انتهای پایان نامه دانشجویان باید تاییدیه کارشناسان و مشاوره در رساله دکترا را دریافت کنند و  کارشناسان با مهر تایید خود باعث اعتبار علم دانشجویان می شوند‌. به دلیل اینکه بدون انجام پروپوزال حسابداری و تاییدیه کارشناسان امکان کسب مدرک دکترا برای دانشجویان موجود نمی باشد.

     به جز مطالب علمی معتبر جهت انجام پروپوزال حسابداری، مسلط بودن دانشجویان و مطالب و موضوع دارای اهمیت می‌باشد و می‌تواند در عقیده و نظر کارشناسان موثر باشد.  در حال حاضر موسسه های متعددی موجود می باشند که دارای مشاوره در رساله دکترا می باشد و به دانشجویان جهت ارائه پایان نامه با کیفیت کمک می کنند.

    تفاوت میان  انجام پروپوزال حسابداری کارشناسی ارشد و دکتری

     تفاوت میان انجام پروپوزال حسابداری کارشناسی ارشد و دکترا در درجه و مرتبه آن ها می باشد. هر دو مقطع در یک ساختار احتیاج به دقت منطقی می باشد. تفاوت آنها در ماهیت و محل تاکید آنها می باشد.

     انجام پروپوزال حسابداری در مقطع دکترا باید سهم اساسی برای بورس تحصیلی دارا باشد به طور مثال به وسیله شناسایی و کشف دانش، ویرایش نظریات، توصیف های خلاقانه و به روز داده های شناخته شده و ایده های رایج می باشد. در حال حاضر انجام پروپوزال حسابداری برا اساس کیفیت تحقیق، ارزش سهم و سبک ارائه طبقه بندی می شود.

     انجام پروپوزال حسابداری طبق پایه های مشاوره در مقطع کارشناسی ارشد مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد. در حقیقت بر اساس سه مورد از شایع‌ترین کیفیت ها  که شامل اصالت، استقلال و تسلط می‌باشد، یک پایان نامه در مقطع کارشناسی درجه یک به دست می‌آورد.

     دانشجویانی که به انجام پروپوزال حسابداری در مقطع های بالاتر می پردازند الزامی می باشد تا تحقیق خود را در رابطه با دانش موجود ارائه بدهند. بدین معنا که یک بررسی و ارزیابی انتقادی و جامعه از مقالات،  نه خیلی نزدیک به تحقیق اما پوشش محدود کلی داشته باشند.

    دانشجویان در مقطع دکترا جهت انجام پروپوزال حسابداری باید به شکل واضح و روشن اصالت فعالیت خود را نشان دهند و علاوه بر این دانشجویان باید نشان دهند که با کارهای قبلی در رابطه با تحقیق خود آشنایی کامل دارند.

     به صورت خلاصه انجام پروپوزال حسابداری در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مدرکی برای توانایی ها و ظرفیت دانشجویان برای انجام تحقیقی مستقل تحت کنترل و مدیریت مشاوره در رساله دکترا و بررسی و سازماندهی کردن نتایج پر اهمیت تحقیق می باشد.  علاوه بر این دانشجویان جهت انجام پروپوزال حسابداری در مقطع بالاتر باید تسلط خود را نشان دهند و به شکل واضح و روشن معین کنند که کدام بخش تحقیق اصیل است و به چه علت فعالیت او‌ پراهمیت می باشد.

     انجام پروپوزال حسابداری یک نوع گزارش کتبی از تحقیق می باشد که توسط دانشجویان در حال انجام شدن می باشد.  علاوه بر این انجام پروپوزال حسابداری شواهد عینی دانش و توانایی دانشجو را در رشته مورد علاقه خود نشان می دهد پس وسیله عادلانه برای بررسی آنها محسوب می‌شود.  اگر چه انجام پروپوزال حسابداری و نوشتن آن امکان دارد در مسیر رسیدن به یک رتبه علمی وظیفه ناخوشایند به نظر برسد ولی نظمی که منتقل می‌کند دارای فواید فراوانی می باشد.

    هدف انجام رساله دکترای حسابداری

     انجام رساله دکترای حسابداری تلاشی برای  برقراری ارتباط می باشد. در آغاز کار با کنجکاوی آغاز می شود و با آزمایش، بررسی و ارزیابی ادامه پیدا می‌کند و منجر به یافته هایی که شامل دانشمندان و کارشناسان و حتی شاید عموم می شود. پس انجام رساله دکترای حسابداری علاوه بر اینکه کار و فعالیت های فنی و تکنیکی را ثبت می‌کند بلکه سعی و تلاش برای ارتباط با مخاطبان را  افزایش می دهد.

    نحوه انتخاب موضوع جهت انجام رساله دکترای حسابداری

     انتخاب موضوع نخستین گام پر اهمیت جهت انجام رساله دکترای حسابداری و نگارش آن محسوب می‌شود.  برای آنکه بتوان جهت انجام رساله دکترای حسابداری یک موضوع مطلوب و دقیق را انتخاب کرد باید علم و دانش مطلوب و گسترده در رابطه با موضوعات و سرفصل های به روز در رابطه با این رشته داشته باشید. علاوه بر این زمان مطلوبی را برای تجزیه و تحلیل کلیه جوانب کار  جهت انجام رساله دکترای حسابداری در نظر داشته باشید‌.

     انتخاب موضوع جهت انجام رساله دکترای حسابداری و رشته‌های مالی از حساسیت های فراوانی برخوردار می باشد. به دلیل اینکه در کنار در نظر گرفتن عواملی مانند به روز بودن تکراری نبودن و  ضروری بودن موضوع باید به مسائل و موضوعاتی مثل چگونگی تهیه دلتای ضروری برای فصل چهارم جهت انجام رساله دکترای حسابداری توجه کافی داشت.

    وظایف دانشجویان جهت انجام رساله دکترای حسابداری

    دانشجویان جهت انجام رساله دکترای حسابداری دارای وظایف پر اهمیت و حساسی هستند. حسابداری یک نوع فعالیت خدماتی محسوب می شود که وظایف آن ارائه دادن داده های کمی که دارای ماهیت مالی می‌باشد و در رابطه با واحد اقتصادی هستند.  اطلاعات اعلام شده از طریق انجام رساله دکتری حسابداری باید در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی کاربردی باشد.  انجام رساله دکترای حسابداری یک نوع زبان تجارت محسوب می شود به دلیل اینکه به وسیله ارائه گزارش‌های مالی اطلاعات ضروری در رابطه با واحدهای اقتصادی در اختیار افراد علاقه‌مند قرار می گیرد.

    مشاوره در رساله دکترا

     مشاوره در رساله دکترا دارای خدمات متعددی هستند که می توان به موارد زیر اشاره داشت:

    –  مشاوره در رساله دکترا در رشته صنعتی

    –  مشاوره در رساله دکترا در رشته مالی

    –  مشاوره در رساله دکترا در رشته دولتی

    –  مشاوره در رساله دکترا در رشته مدیریت

    –  مشاوره در رساله دکترا در رشته منابع انسانی

    –  مشاوره در رساله دکترا در زمینه بیمه

    –  مشاور در رساله دکترا در زمینه مالیات

    –  مشاوره در رساله دکترا در زمینه حسابرسی های مستقل و داخلی

    دیدگاهتان را بنویسید