نرم افزارهای تحلیل داده های کیفی
بهره گیری از نرم افزارهای تحلیل داده های کیفی در حال حاضر رو به گسترش می باشد. تحقیق های کیفی به تحقیق هایی گفته می شود که اطلاعات کسب شده از آن از طریق شیوه های آماری و یا سایر ابزارهای کمی به دست نمی آید.
در حال حاضر بهره گیری از فناوری های به روز مخصوصاً نرم افزارهای متعدد یارانه ای در تحقیق برای راحت تر شدن عوامل مختلف یک امر اجتناب ناپذیر محسوب میشود. کارشناسان نرم افزارهای تحلیل آماری پایان نامه کیفی را جزوه نرم افزارهای مهندسی پژوهش می دانند به دلیل اینکه انواع مشکلات موجود در پژوهش را برطرف می کند.
موسسه ترسیم دانش با استفاده از این مقاله سعی دارد تا دانشجویان را با نرمافزارهای کیفی و پرکاربرد ترین نرم افزار های تحلیل آماری پایان نامه، فصل چهارم پایان نامه و آزمون فرضیات پژوهش که توسط محققان و دانشجویان مورد بهره گیری قرار می گیرد، آشنا کند. باید به این نکته توجه داشت که برای محافظت از جنبه علمی و محتوای پایان نامه کارشناسان توصیه می کنند که برای تحلیل آماری پایان نامه و انجام فصل ۴ پایان نامه حتماً با موسسات تحلیل آماری مشورت کنید. موسسه ترسیم دانش با اساتید و کارشناسان با تجربه در رابطه با تحلیل آماری پایان نامه آماده خدمت رسانی برای دانشجویان در رابطه با نرم افزارهای آماری می باشد.
نرم افزار های تحلیل داده های کمی و کیفی چه تفاوت هایی با هم دارند؟
نرم افزارهای تحلیل داده های کیفی برخلاف نرم افزار کمی دارای اصول و قواعد بخصوصی نمی باشند. اطلاعات خام وارد یک نرم افزار داده های کمی می شود کلیه عوامل تحلیل تعریف می شود و طبق قانون بخصوص آماری از قبل مشخص شده انجام می شود.
نرم افزار داده های کیفی عملکرد تحلیل را بعد از وارد کردن اطلاعات از طریق پژوهشگر، خودشان ارائه نمی دهند. این نرم افزار می تواند به شکل خودکار اطلاعات را نظم و سازمان دهی کند و طبق الگوهای موجود به برجسته سازی بعضی از داده ها بپردازد.
به صورت کلی نرم افزارهای کیفی کلیه مطالب پژوهش را به شکل الکترونیکی در اختیار محققان قرار می دهد و به عبارتی نرم افزار تحلیل پایان نامه کیفی موجب آسان شدن کلیت تحقیق از طرف پژوهشگر می شود. در صورتی که نرم افزارهای کمی اطلاعات وارد شده را با طی مراحل تعریف شده به نتیجه نهایی تبدیل می کند.
تفاوت های میان پژوهش کمی و کیفی در فصل چهارم پایان نامه
پژوهش کمی و کیفی جهت انجام فصل ۴ پایان نامه دارای تفاوت های بسیاری هستند که می توان به موارد زیر اشاره داشت:
– در پژوهش های کمی پژوهشگر از طریق آزمون فرضیات پژوهش خود را آغاز میکند. اما پژوهش های کیفی به کشف معنای داده ها می پردازد.
– در روش های کمی مفاهیم به صورت متغیرهای جداگانه و معین از یکدیگر می باشند. اما در روش های کیفی مفاهیم به شکل مضامین معنادار هستند.
– در روش های تحقیق اطلاعات به صورت اعداد و به شکل دقیق اندازه گیری می شود. اما در روش های کیفی اطلاعات به صورت کلمات و دست نوشته می باشند.
نحوه استفاده از نرم افزار اطلس جهت فصل ۴ پایان نامه
نرم افزار اطلس هنگام استفاده از داده ها در نظریه مبانی و فصل چهار پایان نامه مورد بهره گیری قرار می گیرد. این ابزار جهت گسترش نرمافزارهای علمی میباشد که به شیوه های خلاقانه و به شکل سیستمیک ابزارهایی را برای کنترل، مقایسه، شناسایی و کشف، بازسازی دوباره قسمت های معنادار اطلاعات را ارائه می دهد.
نرم افزار اطلس دارای تعداد ۱۰۶۷ دیاگرام فازی فلزی دو تائی و ۳۰۰ دیاگرام بازی سه تایی می باشد که امکان استخراج اطلاعات از دیاگرام های فازی و اندازه گیری درصد جرمی و حجمی فازها، اندازه گیری ضریب توزیع در سیستم های دوتایی وجود دارد.
نرم افزار اطلس فضای کاری قدرتمندی را برای تجزیه و تحلیل کیفی مخصوصاً مجموعهای از اطلاعات متنی، گرافیکی و ویدیویی می باشد. این نرم افزار بیشتر در تحلیل آماری پایان نامه کیفی تأکید دارد. بدین معنا که عناصر اطلاعات اولیه و توصیف آنها را انجام میدهد. علاوه بر این در تجزیه و تحلیل کیفی نرم افزار اطلس در شناسایی پدیده های دشوار در پشت اطلاعات بی ساخت حائز اهمیت می باشد.
نحوه محاسبه تحلیل آماری پایان نامه از طریق نرم افزار اطلس
نرم افزار اطلس در تحلیل آماری پایان نامه به محاسبات عوامل متعددی می پردازد که شامل موارد زیر می شود:
– اندازه گیری قانون اهرم را در دو ناحیه دو فازی انجام می دهد.
– از طریق این نرم افزار می توان درصد حجمی از فازها را کسب کرد و کلیه اطلاعات را به شکل لیست از طریق نرم افزار اکسل ارائه داد.
– از طریق این نرم افزار اطلاعات کسب شده می توان تغییر و تحولات چگالی آلیاژ را طبق ترکیبات شیمیایی آن کسب کرد.
نرم افزار ان ویوو جهت تحلیل آماری پایان نامه
نرم افزار ان ویوو جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات کیفی دارای کاربرد می باشد. در حقیقت این نرم افزار برای پژوهشگران کیفی ساخته شده است که کاربرد آنها بر اساس متن های بسیار غنی یا داده های چند رسانه ای می باشد که سطح عمیقی از تحلیل آماری پایان نامه و اطلاعات آن در حجم کوچک یا بزرگی از اطلاعات ارائه می دهد.
دستهبندی، نظم دهی اطلاعات، ارزیابی ارتباط اطلاعات و تحلیل آماری پایان نامه را می توان از طریق امکانات این نرم افزار به دست آورد. این نرم افزار به پژوهشگر این امکان را می دهد که تئوری های تحقیق خود را آموزش ببیند و فرآیند اطلاعات را شناسایی کند.
نرم افزار ان ویوو اطلاعات تحلیل آماری پایان نامه را در قالب های متعدد مانند فایل های صوتی، فیلم، تصویر های دیجیتالی، مطلب های ساده، و اطلاعات رسانه های اجتماعی را حمایت می کند.
نرم افزار مکس کیو دی ای برای تحلیل آماری پایان نامه
نرم افزار مکس کیو دی ای نرم افزار های حرفه ای برای تحلیل آماری پایان نامه و اطلاعات جمع آوری شده از طریق شیوه های کیفی و ترکیبی می باشد. از این نرمافزار در فصل ۴ پایان نامه ، تحلیل آماری پایان نامه ، تجزیه و تحلیل اطلاعات کسب شده از مصاحبه، تجزیه بحث و گفت و گو، تجزیه و تحلیل روایت و کلیه عواملی که مربوط به متن و مطلب می باشد مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار دارای قابلیت های متعددی مانند: نظم دهی، کدگذاری، بررسی و ارزیابی، توضیح و شرح انواع و اقسام داده ها، دست پیدا کردن راحت به گزارشات و تصاویر، همچنین به اشتراک گذاشتن آنها با محققان می باشد.
نرم افزار های کیفی جهت تحلیل آماری پایان نامه بیشتر بر اساس مدیریت داده ها در پژوهش مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل این که نتیجه گیری و تحلیل آماری پایان نامه از طریق این نرمافزار نتیجه نهایی نمی باشد.
بدین معنا که این نرم افزار تنها برای کنترل تحقیق های کیفی عرضه شده است در تجزیه و تحلیل نهایی اطلاعات کاربردی ندارد. در تحقیق های کیفی به علت خاصیت تفسیری بودن نتایج حاصل از آن و نبود شیوه پژوهش باعث می شود که محقق اشتباهاتی در آن انجام دهد. از طرفی دیگر این گونه نتایج در تحقیق های کیفی فصل ۴ پایان نامه باید طبق اطلاعات کامل گردآوری شده و در زمان پژوهش به وجود آید.
به دلیل اینکه تفسیری بودن نتایج ، الزامی بودن جامعیت داده ها، کنترل آن در تحقیق فصل ۴ پایان نامه حائز اهمیت می باشد. در این رابطه کارشناسان و متخصصان موسسه ترسیم دانش آماده خدمت رسانی جهت انجام فصل ۴ پایان نامه ، تحلیل آماری پایان نامه و مسائل مربوط به آماری پایان نامه می باشند.