روش استقرایی و قیاسی در انجام پایان نامه
روش استقرایی و قیاسی در انجام پایان نامه از پارامتر های انجام روش تحقیق می باشد.


روش تحقيق
با توجه به اینکه انسان از زمانی که متولد می شود تا زمانی که به زندگی خود ادامه میدهد به صورت کنجکاو موثر در جامعه حاضر میشود. همچنین گاهی اتفاق میافتد که مسائل و سوالاتی پیش میآید و یکسری پاسخ به این سوال ها در این خصوص انجام می شود.
موسسه ترسیم دانش بعد از چندین سال تجربه در خصوص مشاوره انجام پایان نامه، تحلیل آماری، انجام پروپوزال و تبدیل پایان نامه به کتاب و کارهای پژوهشی دیگر در راستای گسترش فعالیت های خود در حوزه های آموزشی و مشاوره ای در بین موسساتی که تاکنون ایجاد شدند پیشتاز بوده است.
این موسسه در رشته های علوم انسانی علوم تربیتی مهندسی و دیگر رشته ها فعالیت لازم را دارد.
موسسه ترسیم دانش با توجه به اساتید و مشاوران با تجربه و با سابقه در مقاطع کارشناسی ارشد دکترا و کارشناسی در حوزه های دانشگاهی و اخذ پذیرش مقالات isi و همچنین مقالات معتبر دیگر آمادگی خود را اعلام می دارد.
پژوهشگر گرامي جهت مشاوره رايگان فرم زير را تكميل نمائيد.
شما عزیزان میتوانید با شماره تماس و یا در فیلد بالای وب سایت از طریق تماس با ما با مشاوران وب سایت موسسه ترسیم دانش ارتباط برقرار کنید و در کمترین زمان از مشاوره و آموزشهای لازم در خصوص انجام پایان نامه و کارهای پژوهشی خود بهره لازم را ببرید.
در این مقاله موسسه ترسیم دانش استاندارد روش استقرایی و روش قیاسی در روش تحقیق را با یکدیگر مقایسه کرده و آنها را تشریح کند
روش قیاسی و روش استقرایی از جمله فعالیتهایی است که موسسه ترسیم دانش در این خصوص یعنی همان روش تحقیق فعالیت دارد و در این دو روش پر اهمیت می توان تحقیقات خود را پیش برد.
روش تحقیق استدلالی چیست؟
تحقیق در علوم علمی از مواردی است که با تلاش و انجام یک فعالیت به صورت هدفمند برای رسیدن به یک واقعیت و یک جواب صحیح و همچنین برای آگاهی پیدا کردن در رابطه با یک مسئله در مورد آن تحقیق میکنیم انجام می شود.
در روش هایی که می توان تحقیق را در آن موارد انجام داد:
- روش تحقیق تحلیلی
- روش تحقیق توصیفی
- روش تحقیق استدلالی
- روش تحقیق آزمایشی
- روش تحقیق همبستگی
- روش تحقیق مقایسه
- روش تحقیق علمی
- روش تحقیق ارزیابی
- روش تحقیق آماری
و غیره
تمامی روشهای ذکر شده باید با استدلال و یافتن نتیجه و همچنین تحلیل کردن داده ها به صورت کمی و کیفی توسط کارشناسان و کسانی که در نه روششناسی معرفی میشوند به کارگرفته گردد.
تعریف استدلال در روش قیاسی و استقرایی
استدلال به صورت یک پروسه ای است که یک محقق در زمانی که تحقیق را بررسی می کند باید آن ادله که ارائه میشود را به نتیجه هایی با استنباط های متقن به هم بپیوندد.
به عبارتی دلایل را میتوان جریان یا برداشتی از ذهن ها دانست که تمامی تصدیقات ذهن را در پی دارد و یا از چیزی که نمی داند را استخراج میکند.
روش استقرایی در روش تحقیق چگونه کار میکند؟
در ابتدا تاریخچه ای در مورد روش استقرایی خدمت شما عزیزان گفته میشود بعد از آن کلیاتی در مورد روش بیان میگردد.
در روش استقرایی برای اولین بار توسط فرانسیس بیکن طراحی شداین روش به گونهای است که از واقعیتهایی به صورت کم و جزئی و همچنین فردی می توان به یک سری از واقعیت هایی به صورت کلی دست پیدا کرد.
به عبارتی مسیر روش استقرایی از جز به کل می باشد در نتیجه قسمت اعظم استدلال استقرایی به صورت اتومات انجام میشود. یعنی که ما نمی توانیم هیچ کاری را انجام دهیم و آنچه را که انجام می دادیم باید در معرض تحلیل و ارزیابی قرار می گرفت که این به صورت مستمر به بن بست می رسید.
روش قیاسی به چه صورت انجام می شود ؟
در روش قیاسی در روش تحقیق میتوان فرآیندی را در نظر گرفت که با هدفهای و فرضیه هایی شروع می شود و در انتها آن عمل درست و صحیح را به ما نشان خواهد داد.
این روش با دلایل و منطق هایی بسیار مستحکم ما نشان میدهد که باید چگونه رفتار کرد و در صورتی که آن رفتار مطابق میل نباشد با دلایل باید شفاف سازی کند که عمل جاری باید تعویض گردد.
به عبارت دیگر روش قیاسی روش تحقیق از کل به جز میرسیم یعنی از احکام کلی به احکام جزئی می توان دست یافت هدف کلی در روش قیاسی این است که در چارچوبی که ارائه شده و بر اساس دیدگاه هایی که انجام شده رویه های جدیدی ارائه می گردد در روش قیاسی سه مرحله اصلی دارد که به آنها اشاره می کنیم.
- مقدمه کبری
- مقدمه صغرا
- نتیجه گیری